Az Őrségi Tökfesztivál apropóján, szeptember 20–21-én különleges gasztronómiai programmal várunk a Hajdina Étteremben. Az ősz egyik legnépszerűbb alapanyaga, a sütőtök kerül a középpontba, amelyből séfjeink változatos fogásokat készítenek.
A hétvégi menüsor:
✓ Sütőtökkrémleves
✓ Kacsmell, sütőtökös szilvásgombóc, ecetes szilva
✓ Sütőtök pite, almás-fehércsokoládé krém
A menü az őszi alapanyagok sokszínűségét mutatja be, célunk pedig az, hogy egy igazi kulináris élményben legyen részed. A Hajdina Étterem hangulatos környezete és a Vendvidék nyugalma tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy kiszakadj a hétköznapokból és élvezd az évszak ízeit.
Ha szeretnéd teljesen átadni magad az élménynek, az Apát panzióban szállást is foglalhatsz, így a tökös hétvége egyben igazi kikapcsolódás lesz a gyönyörű Apátistvánfalván.