Nem csak a LED-fal vakította el a fotóst, hanem az öröm a fénye is, hiszen séfünk, Ágoston Tamás – és a Hajdina Étterem CSAPATA – szakácssapkát kapott a magyarországi Gault & Millau étteremkritikusaitól.
 
A teljes konyhai és felszolgáló személyzet munkáját jutalmazó rangos elismeréssel felkerültünk az átlagon felüli éttermek hazai gasztrotérképére.
„Az apátistvánfalvi Hajdina Étterem miatt érdemes akár betervezni egy kirándulást Vendvidékre. […] A Hajdina jó példája a közérthető, szívélyes vidéki vendéglátásnak túl sok flanc nélkül, de a kategóriájában jobb konyhával, mint elsőre várnánk” – fogalmaz az étteremkalauz. Teljes leírás itt: https://www.gault-millau.hu/hu/hajdina-etterem
 
Mostantól tehát vendégeink Gault & Millau szakácssapkás étteremben költhetik el szezonális helyi alapanyagokra és tradíciókra építő, újragondolt finomságainkat.
 
Köszönjük a díjat és a vendégeink bizalmát! Továbbra is azon dolgozunk, hogy a szálláshelyen és az étteremben is felejthetetlen élményt nyújtsunk mindenkinek, aki ellátogat hozzánk.
 
„Attól a pillanattól sikeresek vagyunk, hogy elindultunk a sikerhez vezető úton!”