Igazi gasztronómiai élmény festői, zöld környezetben: a Vendvidék ízei, erdei aromák, modern és hagyományos fogások egyaránt. A gomba kerül a középpontba – de minden ételen csavarunk egyet, hogy a megszokott ízek mellett igazi kulináris kalandban legyen részed.

Két napon át különleges menüsorral várjuk vendégeinket: levesekkel, főételekkel és desszertekkel, amelyek a gomba és a szezonális alapanyagok sokoldalúságát mutatják be. Az ételkészítés során izgalmas, kreatív megoldások is helyet kaptak, és vegán vendégeinkre is gondoltunk – több fogás kifejezetten számukra készült.

Mit kínálunk?

  • Levesek: gombakrémleves (vegán), húsleves gazdagon, tejfölös vargányaleves
  • Főételek: bakonyi sertésszűz pirított nudlival, erdei gombás rizottó ördögszekér gombával, gombapaprikás juhtúrós galuskával, gombás ravioli paradicsommal és parmezánnal, gombás pásztorpiték ecetes tölgy salátával – és még sok más finomság

  • Desszertek: Pavlova gyümölcsökkel és könnyű tejszínhabbal, valamint flódni

Egy hétvége, amikor az erdei ízek találkoznak a fine dining kreativitással – minden falatban ott rejlik egy apró csavar, amely új oldaláról mutatja be a gombát.

Helyszín és elérhetőség

Hajdina Étterem – Apátistvánfalva, Fő út 51.
Nyitvatartás: H–V, 12:00–21:00
Telefon: +36 94 436 009
Web: www.hajdinaetterem.hu