Igazi gasztronómiai élmény festői, zöld környezetben: a Vendvidék ízei, erdei aromák, modern és hagyományos fogások egyaránt. A gomba kerül a középpontba – de minden ételen csavarunk egyet, hogy a megszokott ízek mellett igazi kulináris kalandban legyen részed.
Két napon át különleges menüsorral várjuk vendégeinket: levesekkel, főételekkel és desszertekkel, amelyek a gomba és a szezonális alapanyagok sokoldalúságát mutatják be. Az ételkészítés során izgalmas, kreatív megoldások is helyet kaptak, és vegán vendégeinkre is gondoltunk – több fogás kifejezetten számukra készült.
Mit kínálunk?
- Levesek: gombakrémleves (vegán), húsleves gazdagon, tejfölös vargányaleves
-
Főételek: bakonyi sertésszűz pirított nudlival, erdei gombás rizottó ördögszekér gombával, gombapaprikás juhtúrós galuskával, gombás ravioli paradicsommal és parmezánnal, gombás pásztorpiték ecetes tölgy salátával – és még sok más finomság
-
Desszertek: Pavlova gyümölcsökkel és könnyű tejszínhabbal, valamint flódni
Egy hétvége, amikor az erdei ízek találkoznak a fine dining kreativitással – minden falatban ott rejlik egy apró csavar, amely új oldaláról mutatja be a gombát.
Helyszín és elérhetőség
Hajdina Étterem – Apátistvánfalva, Fő út 51.
Nyitvatartás: H–V, 12:00–21:00
Telefon: +36 94 436 009
Web: www.hajdinaetterem.hu